AFATI I DËRGIMIT

Porosia është vënë në status aktiv direkt pas konfirmimit të porosisë së krijuar.

Pas proçesimit, do të informoheni për ndryshimin e statusit të porosisë tuaj nëpërmjet email-it.

Afati i fundit i dorëzimit është 3-4 ditë pune. Porositë dorëzohen në destinacionin e duhur nga e hëna në të shtunë.

KOSTO E TRANSPORTIT

Për porosi nën vlerën 6000L transporti kushton 250L. Për porosi mbi vlerën 6000L transporti është falas.

MARRJA E POROSISË

Ju lutem sigurohuni që ka një person, i cili mund të marrë përsipër dërgesën, në atë adresë në atë kohë. Praktika e zakonshme është që korrieri do t’ju telefonojë para se të sjellë porosinë tuaj në adresën e vendosur. Nëse ju nuk përgjigjeni në moment ata e mbajnë pakon në zyrën më të afërt pranë qytetit tuaj për disa ditë dhe nëse sërisht nuk e tërhiqni, pakoja do të kthehet tek ne.

SHËNIM:

Kur konfirmoni porosinë, duke klikuar mbi butonin KONFIRMOJ, ju bini dakort me kushtet e dorëzimit.

Prishtinë / Mati 1,Rruga B
Ferizaj / Rr. Dëshmoret e Kombit
Ferizaj / Fshati Bibaj @bibajsport_obs

Linqe të shpejta
Apliko Për Njoftime

Mos i humbisni përditësimet tona të ardhshme! Abonohuni sot!

 

    © 2023 BIBAJ SPORT. All Rights Reserved

    Your Cart

    No products in the cart.

    Free Delivery